//
Thailand

blau turquesa Tailandia, Pantone 318C

Que bé senten unes vacances dins unes pròpies vacances. Així definiria el mes que he passat a Tailàndia… Passar dels -8°C de Shangri-La als 30°C tailandesos en un mateix dia va ser dels millors regals de Nadal que he tingut aquest any. I el mal d’alçada (o intoxicació a base de yogurt de yak, o una barreja dels dos, encara no ho tinc clar) que va deixar-me postrada al llit a més de 3000 metres va desaparèixer de sobte.

La trobada amb la Maria a l’aeroport de Phuket va ser un xute d’adrenalina i alegria; amb els ullets humits vaig abraçar-la ben fort. I així van començar els dies i setmanes de perreo playero, d’illeta en illeta, a veure quina sorra era més blanca i quina tonalitat de color turquesa de l’aigua ens agradava més.

He aprofitat Tailàndia també per a bussejar. Vaig començar a fer els primers pinitos de busseig amb l’Eva i en Marc, a Tossa, fa un any i mig. Respirar sota el mar va enganxar-me des del primer moment però, després d’aquest curs, l’addicció per anar a l’aigua ha anat en augment. Cayetana 2 stars diver ara ja pot baixar fins als 30 metres, fer immersions nocturnes, coves i vaixells enfonsats i, suposadament, orientar-me perfectament sota el mar. Aquest últim el poso una mica en dubte. Sóc una enamorada del Mediterrani però, senyors, el mar d’aquí són palabras mayores. Al Mediterrani no trobes tortugues marines, ni peixos de colors a tot arreu ni plancton que s’il.lumina i es posa fluorescent de nit ♥… també en volem!

La impressió que m’he endut de Tailàndia (si més no, del sud de Tailàndia) és la d’haver estat en un resort immens a escala nacional, fet a mida per a occidentals a la recerca de Sol i platja, fugint de l’hivern a Europa.

Propera entrega de “Cayetanos por el mundo”: CAMBODJA!, des d’on us escric ara mateix i ja us avanço que és el millor lloc on he estat fins el moment. Namaste my friends!

Photo album: http://www.flickr.com/photos/martacayetano/sets/Thailand

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: